Friday, 13 July 2012

HARGA PRODUK HERBALIFE

Hi, assalamualaikum... almost 2 a.m, still tak tido lagi sebab nak settlekan entry yg aku rasa aku kena kongsikan dengan semua Herbalife Distributor terutama kepada mereka yg dah pun bergelar Personal Wellness Coach.

Ok nak tanya korang rasa korang suka tak biz Herbalife ne?? korang rasa best tak dpt tolong orang sihat dan change others people life? Cuba tanya dlm2 hati korang adakah Herbalife ne untuk korang?? kalau jawapannya Ya ataupun YES why ramai kt luar sana tu suka DISKAUNTING.. ??? nape korang rasa korang nak income lagi byk bila harga barang di turunkan.. hahaha kesian, korang lah org yg tak beretika dan sangat memalukan. Tak malu ker curi duit distributor lain?? yes u?? yg baca blog aku ne terasa?? why tak puas ati sebab aku panggil korang PENCURI!!!

Come on lah tak payah nak ckp yg korang nak tolong org... hanya sebab bagi harga murah.. aloooooo aku pernah lah dgr ramai org ckp kt internet dorang jual formula 1 jer RM100 WOW!!! LUAR BIASA, ada pulak yg jual dengan distributor lain punya downline, ada pulak tu yg coach org lain punya customer, APA NE??? korang ne nak jadik pe?? buat malu jerrr.. Kenapa aku marah ?? sebab aku tak suka ada unsur penipuan di sini, aku sayang HERBALIFE , byk sangat herbalife berjasa pada aku, tp korang senang2 jer nak rosakkan reputasi tu, wei pikir boleh tak kalau kita semua jaga harga barang herbalife siapa yg untung, kita jugak, produk kita memang bagus juz follow jer lah apa yg kompany dah bg dah ajar plug in system why nak main2 harga, bodoh ke per?? (sangat marah sebab ada org coach customer aku ) jadik korang yg tak beretika dan penipu ne silalah kembali ke jalan yg benar, kalau tak tau buat biz g belajar, g HOM , STS dan ZERO TO HERO baru korang faham camne biz herbalife ne, kita bukan jual produk kita jual result ok!!! yang buat kerja ne biasanya org yg tak g EVENT dan malas nak g event sebab tu sengal sgt dah lah menyusahkan distributor lain pastu menyusahkan customer korang, dengan tak coachnya jual brg sahaja dan nak dpt untung, yg si pembeli pulak bukan main suka bila beli harga murah, pastu berat tak turun, mula salahkan produk, hmmm... kenapa jadik camne .. nak tau kenapa ??? sebab korang ne ada pilihan NAK atau TAK NAK??


Kesian dengan customer yg bli kt internet harga murah but dpt result yg murah2 jugak, tak turun berat, naik berat sebab pe? sebab sape suruh bli dengan PENCURI, kan tak berkat, so customer2 sekelian pernah tak tanya kt diri korang nape org tu jual harga camni dan nape org ne jual harga camni, senang jer kalau nak beli yg murah kompom tak berkat dan kompom tak turun berat sebab beli dengan penipu, kalau tak nak rugi sila beli dgn PERSONAL WELLNESS COACH yg terlatih untuk turunkan berat anda dengan betol, bukan hanya jual barang shj but coaching tak ada.. Berubahlah sekarang dan hope korang tak makan duit haram kerana mencuri dr distributor lain k..

Kalau nak saya coach anda dan turun 4kg dalam masa 1 minggu do call me 0127189971 insayallah saya akan tolong anda but carilah coach yg betol2 boleh membantu dan juga mampu membimbing anda kerana HERBALIFE is not about product its also about coaching.. buatlah pilihan yg bijak, jg fikir short term kena fikir long term for ur own goods.. dont be loser..


You can choose what u want  to be in 1 years from now.. nak jadik distributor pencuri or nak jadik customer yg tak bijak, pilihan di tangan anda.. i love herbalife call me for appointment dan analisa kesihatan percuma.. 0127189971 lose weight now ask me how : )

3 comments:

  1. perhh.. bukan main lagi membela company.. melayu tekan melayu, cina jugak yang untung kat sini. elok lah tu. ntah bila melayu nak tolong melayunye pun tak tau.. awk jaga company, esok lusa kalau awk tak makan, macam la company tu nak datang hantar nasik kat rumah. selagi berkepentingan, selagi tu la dia jaga. zaman sekarang, kalau susah, mana ada orang nak tolong. kecuali yang betul² kawan je. ape pun, tahniah pada yg tolong kawan. Bukan dgn kawan pun nak pancung harga gegila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam saya x faham apa yg awk maksudkn pancung harga gile2 sepanjang saya bsama herbalife hampir 2 tahun x pernah saya ltk hatga sesuka ati, harga ikut pricelist yg company berikan, isu cina, melayu india tu x pernah ada sebb kami dpt apa yg kami buat x kerja x dpt, kerja keras herbalife bg income pun keras jugak, company herbalife the best ever, dia memang x hantar nasi kt rumah saya dia hantar pay check setiap bln dan duit kt acc saya, now days kawan pun suka myusahkn kwn sebb suka ambik kesemptan, nk harga murah beli borang cm saya kuarkn 16k utk menikmati harga yg paling murah, pilihan di tgn kita nk 25%, 35% , 42% or 50%,

      Delete
  2. if u x tau apa2 tentang herbalife sila jgn komen perkara yg anda x tau itu namanya memandai2, if u nk tau lbh lanjut what is herbalife now days cudtomer day hbl berlambak2 kt msia ne, so sila jgn jdk org yg hanya tahu membaca tp x tau apa yg di baca :)

    ReplyDelete